Vår verksamhet

Webbplatsen grundades 2008 för att hjälpa och vägleda dig att hitta rätt reseförsäkring och reseskydd. Vi tyckte att det inte fanns några goda jämförelser eller granskningar av reseförsäkringar på nätet som kunde upplysa fördelarna och nackdelarna med försäkringarna.

Vi har granskat de största försäkringsbolagen, både stora och mindre företag. Webbplatsen är under ständig utveckling och vi lägger till fler företag regelbundet. Kontakta gärna oss gärna om ni vill synas på vår webbplats eller för annonsering.

Denna webbplats drivs helt gratis för dig som konsument, vi får istället betalt genom annonser. Vi är ett oberoende företag där ansvarig utgivare är Modena. Vi har som mål att sprida kunskap om de olika försäkringsbolagens reseförsäkringar på samma webbplats. Vi har inte någon koppling till någon försäkringsbolag utan arbetar helt fristående och kan därför hålla oss opartiska.

Hos oss kan du jämföra och läsa om flera försäkringsbolag och de reseförsäkringar som erbjuds. Betalar du hela din resa med VISA kort eller Mastercard, då får du en reseförsäkring som täcker en stor del av kostnaderna, tänk på att bankerna har olika villkor. Visste du att din hemförsäkring har vanligtvis ett reseskydd som räcker för de flesta, läs mer detaljer om Folksam, If försäkringar, Trygg-Hansa och Länsförsäkringar.

Vi önskar dig en trevlig resa!

Konsumentguide och Vägledning

Oberoende tjänst som jämför reseförsäkringar och hjälper dig att hitta rätt. Tjänsten är fylld med matnyttig informaton och reder ut frågor.
globe Reseforsakring.nu © 2008 - 2024