Gouda Reseförsäkring

Hos Gouda reseförsäkring kan du välja mellan en rad olika reseförsäkringar beroende på hur gammal du är och hur länge du ska vistas utomlands. Ska du resa eller studera/arbeta under en längre period? Nedan listas de olika alternativen hos Gouda reseförsäkring.

Reseförsäkringar – flera alternativ

Reseförsäkring

Denna försäkring kan tecknas av personer som är upp till 70 år gamla, för en enskild person eller en grupp. Försäkringen kan se olika ut beroende på vilka dina behov är. Den kan till exempel tecknas som ett kompletterande skydd till din hemförsäkring för en resa som är under 45 dagar eller som ett heltäckande skydd från den 46:e dagen för en längre resa. Är resan under 45 dagar kan du välja att teckna ett tillägg som heter Semestergaranti. Denna innebär att du kan få ersättning om du eller någon i familjen inte kan utnyttja resdagarna fullt ut på grund av exempelvis försening, akut sjukdom eller skada.

Ungdomsreseförsäkring

Detta alternativ är för dig som är upp till 35 år gammal och befriar dig helt från självriskkostnader. Den har en billigare premie och Gouda reseförsäkring har utformat den för att passa den mer ”ungdomliga” resenärens utflykter under en resa. Den kan tecknas med eller utan Semestergaranti och är flexibel på så sätt att den kan tecknas som komplement eller ej till din hemförsäkring.

Studera utomlands

För dig som ska studera utomlands kan du teckna denna försäkring i sex eller tolv månader. Det kan vara en god idé att titta över de vanligt förekommande försäkringskrav som kan finnas på utländska skolor om du ska studera utomlands. Försäkringen gäller i studielandet samt under resan till och från detta. Bra att veta är att du kan få studielån för hela den premiekostnad som reseförsäkringen kostar dig! Kontakta Gouda reseförsäkring för hjälp med detta.

Leva utomlands

Denna försäkring tecknas av dig som är max 65 år gammal och som ska arbeta (gäller ej Working Holiday Visa), studera, vara volontär eller praktisera utomlands under en längre period. Den befriar dig från självriskavgifter.

Seniorreseförsäkring

För dig som är från 70 år och uppåt finns denna reseförsäkring. Den kan tecknas från resans första eller 46:e dag beroende på vilket skydd du önskar. Den gäller i upp till ett år och befriar dig från självrisk.

Avbeställningsförsäkring

Skyddet ger dig ersättning för förbetalda resekostnader om du exempelvis blir sjuk eller om något annat oförutsett inträffar så att din resa måste skjutas upp. En fördel är att du själv kan bestämma vilka delar av dina resekostnader som ska täckas.

Incoming

Ska du få besök av utländska gäster eller är du svensk medborgare men utskriven ur Försäkringskassan är denna försäkring en god idé att teckna. Den gäller i högst 12 månader och täcker utgifter för vård med upp till 30 000 EUR vid varje skadetillfälle. Observera att självrisken ligger på 100 EUR vid varje skadetillfälle.

Sammanfattningsvis bör det sägas att Gouda reseförsäkring är specialiserade på reseförsäkringar och erbjuder därför många möjligheter med sina försäkringar. Du kan i de flesta fall ange dina önskemål och få din försäkring anpassad efter dina behov!

Konsumentguide och Vägledning

Oberoende tjänst som jämför reseförsäkringar och hjälper dig att hitta rätt. Tjänsten är fylld med matnyttig informaton och reder ut frågor.
globe Reseforsakring.nu © 2008 - 2024